Nolimal d.o.o., mehanska varnostna tehnika
Cesta pod goro 42
Borovnica
1353
Slovenija
info@nolimal.si
Facebook

Alarmni sistemi Jablotron

 
Profesionalna varnosta še nikoli ni bila lažja. Razširljivo, daljinsko vodeno, lahko nastavljivo. Za povrhu pa zgleda odlično!
 
JABLOTRON 100 je revolucionaren brezžični sistem, zasnovan za zaščito prostorov.
 
Razlogi za namestitev sistema:
  • Primeren je tako za stanovanjske površine, trgovine, pisarne, skladišča, delavnice
  • Obvešča vas o vlomu, požaru ali poplavi
  • Obvesti pa vas tudi kadar ima kdo od domačih zdravstvene težave.
  • Sistem ponuja tudi hišno avtomatizacijo (daljinski nadzor in upravljanje naprav, nadzor ogrevanja, Prižiganje in ugašanje naprav z detektorjem gibanja, senzorji za zaznavanje odpiranja vrat / oken).
 
 

 

4 prednosti sistema Jablotron

 

1. Enostaven za uporabo

Zahvaljujoč revolucionarnemu nadzornemu sistemu je JABLOTRON 100 je prvi alarm, ki ga boste takoj razumeli, brez strahu.Izberite alarm razvit za ljudi!
 

2. Brezčasni design

Dizajn in izgled posameznih JABLOTRON 100 alarmnih naprav, je nastala v sodelovanju z vrhunskimi oblikovalci. Odkrijte lepoto, ki se ujema z lepoto vašega doma
 

3. Uporabniku prijazna namestitev

Kombinacija brezžične in žične rešitve, ki jo ponuja sistem JABLOTRON 100 omogoča prijazno, in poceni namestitev v vaš dom ali pisarno. Izkoristite prednosti edinstvene brezžične tehnologije JABLOTRON!

 

4. Večnamenska uporaba

JABLOTRON 100 vam hiše ali pisarne ne ščiti le pred vlomom, ampak vas obvešča tudi v primeru požara, izlitja vode ali uhajanje plina. Nadzorujete lahko ogrevanje ali pa na daljavo odprite garažna vrata. Izkoristite visoko tehnologijo s polno paro!

 

5. Dostopen kjerkoli

Zahvaljujoč brezplačnemu dostopu s pomočjo aplikacije ali preko internetnega strežnika, vam bo vaš sistem JABLOTRON 100 na voljo kadarkoli in kjerkoli. Dostopen je iz računalnika ali pametnega telefona. Nadzor nad alarmom, ogled dogodkov in upravljanje naprav, brez kakršnih koli omejitev.
 

 

 

 

Centrale
Centrale
Preberi več
Tipkovnice
Tipkovnice
Preberi več
Senzorji
Senzorji
Preberi več
Sirene
Sirene
Preberi več
Panik tipke
Panik tipke
Preberi več
Obeski in daljinski upravljalniki
Obeski in daljinski upravljalniki
Preberi več