Nolimal d.o.o., mehanska varnostna tehnika
Cesta pod goro 42
Borovnica
1353
Slovenija
info@nolimal.si
Facebook

Nasveti strokovnjaka

Elektronski ključar

Elektronski nadzor ključev v poslovnih objektih.               Izguba ključev je lahko zelo nadležna stvar. Izguba sistemskih ključev pa še toliko bolj. Ob izgubi sistemskega ključa je v veliko primerih..
Preberi več

A smo zaklenili vrata??

A smo zaklenili vrata??     Pogosto vprašanje, še posebaj kadar odhajamo od doma za dlje časa. Skoraj vedno, pa se nam to vprašanje pojavi, ko smo že v avtu in na poti.   Najprej razjasnimo kaj zaklenjena vrata dejansko so. To..
Preberi več

Pet vprašanj pri izbiri trezorja

Za pravilno izbiro ustreznega trezoja, se je pred nakupom potrebno ustrezno posvetovati. Za lažjo odločitev kakšen trezor je primeren smo vam pripravili pet vprašanj, ki so najpogosteje zastavljeni ob izbiri.   1. Kje bo moj trezor postavljen..
Preberi več

Potrebujete sistem generalnega ključa

Potrebujem sistem generalnega ključa (MKS) Vhodna vrata, poštni nabiralnik, garažna vrata, klet, drvarnica, vikend, pisarna…. Vsak prostor ima cilindrični vložek, vsak cilindrični vložek pa ima svoj ključ, posledično imate ogromen šop..
Preberi več

Kako izmerimo cilindrični vložek?

  Za izdelavo Cilindričnega vložka sta skoraj vedno potrebni 2 dimenziji:   Dimenzija zunanjega dela (A) To je del ki je na zunanje strani vrat. Pomembno je da pri merjenju upoštevamo tudi debelino zunanjega ščita, oziroma..
Preberi več