Nolimal d.o.o., mehanska varnostna tehnika
Cesta pod goro 42
Borovnica
1353
Slovenija
info@nolimal.si
Facebook

Ecos nadzor ključev in vsebine - Programska oprema

Sistemi

 

Upravljanje z web aplikacijo, mobilno napravo ali direktno na napravi

 

Celotna IT arhitektura sistemov Ecos je zasnovana na je najnovejših tehnologijah. To pomeni da so lahko tudi sistemi s skoraj 100 000 uporabniki in več kot 20 000 nadzorovanimi ključi, izredno hitri in odzivni. Uporabnik, tudi pri izredno velikih sistemih, na sprostitev ključa ne čaka dlje od 3 sekund.

programska oprema "ecos webman" je zasnovana na web osnovi in lahko upravlja z več različnimi sistemi hkrati (hramba ključev, nadzor predmetov,..).


Upravljanje pravi s skupinami ključev in uporabnikov močno poenostavi delo. Ključe uporabniki lahko vračajo na v naprej določena mesta - fiksno, ali pa na katerokoli prosto mesto - variabilno.


Pri delu se uporablja MSQL baza, tako da praktično ni omejitve števila uporabnikov. Pri nakupu licence ni skritih dodatnih storškov oziroma letnih obnavljanj licence. Na voljo je oblačna storitev aplikacije za lažjo integracijo v delovni proces.

 

Spremebe lahko opravljamo kadarkoli in kjerkoli, vse potrebne informacije pa prejemamo v realnem času - na delovni postaji, preko web vmesnika, direktno na omarici ali pa na pametni telefon  oziroma tablico.  
     

 

 

   

Programska oprema kot "cloud" storitev

 

Ecos Webman je uporabnikom na voljo tudi kot oblačna storitev.

Samodejno avtomatsko posodabljanje zagotavlja, da bo vedno na voljo najnovejša različica programske opreme.

Nadgradnje strojne opreme in licence so za uporabnika preteklost.

     

 

 

 

 

Samostojni sistemi

 

Vsak sistem lahko deluje popolnoma naodvisno in samostojno.
Vsa programska oprema, vključno s podatkovno bazo, za delovanje je nameščena v kontrolni enoti, upravljamo pa jo s pomočjo vgrajenega zaslona na dotik.
Tako ne potrebujemo nikakršne dodatne programske opreme.
SD kartic avtomatsko hrani varnostne kopije, tako da so podatki, tudi ob popolnem izpadu sistema, na varnem.

 

 
     

 

 

   

Sistemi

 

Vsi sistemi so opremljeni z industrijskimi tabličnimi sistemi. Najnovejša mobilna tehnologija, zahvaljujoč sistemu Android, nudi najboljšo možno uporabniško izkušnjo, poskrbi za hitro komunikacijo in prijazen grafični vmesnik.

 

Prijazna Uporabniška izkušnja je pomembna da uporabniki sprejmejo novo tehnologijo in spremembe ki jih le ta prinaša. Zaslon na dotik nudi podobno izkušnjo kot jo omogočajo sodobni mobilni telefoni.

 

Možnost filtriranja in iskanja nam pri večjih sistemih olajša izdajo ključa oziorma pomaga pri iskanju željenega predala.

     

 

 

 
Modul rezervacij uporabnikom nudi možnost rezervacije konferenčnih sob za v naprej določene termine, oziroma rezervacijo vozil da le ta na voljo kadar jih uporabnik potrebuje.

 
     

 

 

   

Modul Alarm obvešča uporabnike o nepravilnostih v delovanje. Uporabnik je o napakah obveščen z obestili v aplikaciji, email sporočili ali pa push sporočili preko ecos aplikacije.