Nolimal d.o.o., mehanska varnostna tehnika
Cesta pod goro 42
Borovnica
1353
Slovenija
info@nolimal.si
Facebook

Cilindrični vložki

Cilindrični vložki proizvajalca DOM
Cilindrični vložki proizvajalca DOM
Preberi več
Motorizirani cilindrični vložek DESI
Motorizirani cilindrični vložek DESI
Preberi več
Cilindrični vložki proizvajalca Abloy
Cilindrični vložki proizvajalca Abloy
Preberi več
Cilindrični vložki združeni v Sistem Generalnega Ključa
Cilindrični vložki združeni v Sistem Generalnega Ključa
Preberi več
Kako pravilno izmerimo cilindrični vložek
Kako pravilno izmerimo cilindrični vložek
Preberi več

Vaš ključ. Tako majhen pa tako pomemben!

 

Kvaliteten cilindrični vložek je srce vaše varnosti in prva ovira za nepridiprave, ki želijo vstopiti v vaše prostore. Danes se od varnostnega cilindričnega vložka pričakuje:

 

  • nadzor nad izdelanimi ključi z varnostno kartico,
  • udobje enega ključa, ki omogoča posamezniku odpiranje več vrat (npr. generalni ključ),
  • protivlomna varnost.

 

Zaradi velikega števila cilindričnih vložkov na trgu so na Evropskem centru za varstvo potrošnikov sprejeli standard SIST EN 1303:2005 v katerem je cilindrični vložek tehnično in varnostno klasificiran.

 

Z zaupanja vrednimi proizvajalci DOM in ABLOY vam tako lahko ponudimo izdelke v vseh varnostnih stopnjah in vseh cenovnih razredih:

Poleg nadzora nad kopiranjem ključev, sistema generalnega ključa in visoke varnosti pa vam lahko z izdelki omenjenih proizvajalcev ponudimo tudi:

 

  1. Predelava cilindričnih vložkov ob izgubi ključa. Namesto menjave cilindričnega vložka oziroma v določenih primerih celotnega sistema, vam z menjavo kode cilindričnega vložka le tega predelamo in izdelamo nov ključ.
  2. Prilagajanje dolžine cilindričnega vložka. Ob nakupu vložka za obstoječa vrata se lahko odločite za modularno zgradbo vložka. Tako hranite obstoječe ključe in zmanjšate stroške. Pri menjavi vrat jih naročite brez vložka, dolžino obstoječega vložka vam prilagodimo novim vratom.
  3. Obojestransko odklepanje. S posebno obojestransko sklopko v cilindričnem vložku omogočimo odklepanje vrat četudi je na notranji strani vrat vstavljen ključ.
  4. Odklepni gumb na notranji strani vložka. Pomeni, da od znotraj odklenete vrata brez ključa. Tako vam k vratom ni potrebno jemati ključa ali imeti ključ pri vratih kar varnostno ni najbolje (nepridiprav ob slučajno odprtih ali priprtih vratih v nekaj sekundah vzame ključ in ima neomejeno možnost vstopa in kraje).
  5. Nadgradnja v elektronski sistem. Določeni sistemi omogočajo tudi kombinacijo mehanskih in elektromehanskih cilindričnih vložkov. S to kombinacijo dosežete še večjo fleksibilnost sistema. Obenem pa se zviša tudi varnost.
  6. Kombinacija s pristopno kontrolo. Ključ lahko opremimo s posebnim "clip-on" ohišjem ki vsebuje transponder. Tako dobimo kombinacijo klasičnega ključa ter medija s katerim upravljamo s pristopno kontrolo.