Nolimal d.o.o., mehanska varnostna tehnika
Cesta pod goro 42
Borovnica
1353
Slovenija
info@nolimal.si
Facebook

Elektronski nadzor ključev

 

Zagotovite nadzor nad ključi

Avtomatizirajte proces

Nadzorujte oddaljeno

Bodite obveščeni o stanju ključev

 
     

 

Obeski
Obeski
Preberi več
Dimenzije
Dimenzije
Preberi več

 

Rešitev elektronskega upravljanja s ključi

ecos systems omarice za hrambo ključev, ponujajo najnovejše tehnologije za varno hrambo, nadzor in upravljanje s ključi in lastnino.

 

 

 

 

KAKO DELUJE
  NAČIN PRIJAVE   POVEZAVA Z OMARICO   LASTNOSTI OMARICE   MODULARNA IZVEDBA
                 
  NASTAVLJIVI ALARMI   UPRAVLJANJE NA LOKACIJI   POROČILA   PROGRAMSKA OPREMA  

 

 

 

 

 

 

Kako deluje

 

Omarice za ključe ecos system so najnovejše izmed elektromehanskih izdelkov namenjenih hrambi in upravljanju ključev.

 

 

Vrata omarice lahko odprete le po uspešnem preverjanju pristnosti, vzamete pa lahko le ključe za katere ste pooblaščeni. Vsi ostali ključi ostanejo varno zaklenjeni na svojem mestu.

Vi določite, kdo lahko dostopa do ključev, določite kdaj in za koliko časa so ključi na voljo. Osebje se lahko prijavi v omarico s PIN kodo, brezstično kartico, prstnim odtisom ali pa prepoznavo obraza.

Poslovite se od netočne in zamudne ročno izdaje ključev. Sistem samodejno beleži podrobno transakcijao izdajanja in vračanja ključev.

Prejemanje alarmov (računalnik, e-pošta) za vrsto različnih kršitev, pomeni, da imate nadzor nad svojimi ključi, tudi kadar niste v podjetju za

svojim računalnikom.

 

 

 

 Nolimal ecos elektronska omarica za ključe

 

 Obeski

 
Omarica za ključe ecos systems®  omogoča preprost nadzor vseh vrst ključev. Varno pritrdite želene ključe skupaj z ID vtičem na varnostni obroček in ga vstavite v pripadajoč utor.

Za največjo varnost, priporočamo obročke za preprečevanje ponarejanja podatkov "Key Rings®".


 

Več o obeskih                  Na vrh strani

 

 

 

 

 

      

 

Različni načini prijave

Dostop do omarice s kartico pristopne kontrole, vnosom PIN vkode, ali pa oboje. Možna je tudi povezava z bralniki prstnih odtisov in drugimi biometričnnimi čitalci.

Nemoteno: še naprej uporabljajte obstoječe kartice, ki jih uporabljate za odpiranje vrat.

Varnost Biometrije: uporaba čitalcev prstnih odtisov ali prepoznavanje obraza za zaščito pred izmenjavo PIN kode med uporabniki. Kombinacija klasičnega prstnega odtisa in prstnih ven tako imenovan  v "morphosmart" način se zadostijo tudi najvišje varnostne zahteve.

Dvojna identifikacija: Zahteva po dveh različnih tipov identifikacije, na primer kartica in PIN koda, za še višjo varnost

Vnos s programsko opremo: možnost vnosa obstoječih baz uporabnikov in njihovih pristopnih medijev 

 

Na vrh strani

 

 

 

 

Povezava z omarico

Lokalno TCP / IP: Omarica komunicira neposredno preko vašega računalniškega omrežja. Omarici določite IP naslov in jo povežete s programsko opremo nameščeno na strežniku. Baza s podatki je hranjena lokalno, upravljanje izvaja IT oddelek.  

Storitev v oblaku: Na voljo tudi možnost upravljanja omarice preko strežnika v oblaku. Baza hranjena na strežniku ki ga nadzoruje dobavitelj. Dostop do omarice mogoč kjerkoli saj jo upravljamo z brskalnikom na oddaljenem strežniku.
 
Več o programski opremi
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lastnosti omarice

Omarice so izredno preproste za uporabo. Ob uspešni registraciji, sistem uporabnika s svetlobnimi signali obvešča katei ključi so na voljo. 
 
Vsi sistemi za elektronsko upravljanje s ključi ecos so opremljeni z industrijskimi  tabličnimi računalniki. Uporaba najnovejših mobilnih tehnologij  (z uporabo Androida) ecos sistem nenehno zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo, hitro in zanesljivo komunikacijo, vrhunski dizajn in novosti grafičnega uporabnišega vmesnika na 7" ali 10" zaslonu na dotik.

LED oznaka: status in položaja ključa je viden z LED oznako.

Alarmi ključev: ključi, ki so bili v uporabi predolgo, niso bili pravočasno vrnjeni, ali pa se je z njimi dogajalo nekaj nedovoljenega, ustvarjajo alarme.

Princip štirih oči: za vse pomembnejše ključe lahko zahtevate, da sta za odvzem ključa vedno prisotni dve ali več oseb.

Pravilo S.U.R: Pravilo "Same User Return" je pravilo, ki zahteva, da oseba, ki je ključ vzela iz omarice, ta ključ tudi vrne. Ključa ne more vrniti nihče drug.
 
Pravilo Interlock: Ko sta določena ključa, na primer pomembnih pisarn, v pravilu interlock, ima oseba lahko v določenem času v lasti samo enega od dveh ključev, oba hkrati pa ne. Drugega iz para lahko vzame šele po vračilu prvega.
 
Maksimalno število ključev: Določite koliko ključev hkrati lahko uporabnik naenkrat vzame iz omarice. To velja le za ključe do katerih je uporabnik upravičen.

Isto mesto, vsakič ali pa poljubno vračilo: Obeski so edinstveni. To pomeni da ima vsak obesek svojo edinstveno kodo. Sistem lahko uporabljamo na način, da uporbnik vedno vrne ključe na mesto kjer ga je vzel. Lahko pa je vračilo poljubno na katero-koli prosto mesto v sistemu. Hkrati obeh načinov ne moremo uporabljati.
 

 

Dimenzije in izvedbe          Na vrh strani

 

 

 

 

Modularna izvedba

Ob dobavi ima lahko omarica le določeno število zapolnjenih mest. Nezapolnjena mesta lahko aktiviramo kasneje. Obstoječi sistem lahko razširimo do skupno 5000 ključev. Lahko jih krmilimo z eno, centralno kotrnolno enoto ali pa vsakega s svojo.  

Za vse sisteme so namesto klasičnih vrat na voljo tudi hitre elektronske rolete. Z roletami dosežemo samodejno odpiranje in zapiranje vrat, in s tem zmanjšanje število človeških napak. 

Med seboj lahko združujemo tudi nadzor ključev in omarice za nadzor lastnine. ravnotako jih lahko upravljamo z isto kontrolno enoto na dotik.
 

 

 

Na vrh strani

   

 

 

 

 

   

Nastavljivi alarmi

Alarmi ki se sprožij na omarice so: Odstranitev omarice, na silo odprta vrata, na silo odstranjen ali  vrnjen ključ, padec napetosti, Prekoračen čas ključa, in še mnogo drugih.


Vsaka od teh napak se kot opozorilo pojavi v programski opremi, lahko pa nastavimo samodejno obveščanje odgovorne osebe preko elektronskega sporočila.  Sistem vas tako obvešča o stanju tudi kadar niste v pisarni.
 
 
Omarica ima dva vgrajena releja (razširljivo na štiri) ki sta poljubno nastavljiva in se lahko nastavijo tako, da pošljejo  signal na vaš obstoječi alarmni sistem.
 
Več o alarmih

 

 

 

 

Upravljanje na lokaciji

 

Vsak sistem je lahko tudi samostojna enota brez povezave v omrežje.
 
Upravljanje in delo s sistemom s priročnim 7" zaslonom na dotik z nameščenim sistemom Android. Brez povezave na računalnik, z lastno bazo in dodatno SD kartico za izdelavo varnostnih kopij podatkov. 
 
Za dodajanje uporabnikov in nastavljanje pooblastil ne potrebujete programske opreme. 
 
   

 

 

 

 

   

Poročila

Omarica samodejno beleži vsak dogodek s točno uro in datumom.
 
V katerem koli trenutku lahko uporabnik pridobi poročilo dogodkov - ne da bi zapustili pisarno!

Poročila lahko pripravite poljubno, po uporabniku, lahko sledite skupini ključev ali pa pripravite poročilo uporabe omarice v določenem obdobju ali po različnih lokacijah.


 

Na vrh strani

 

 

 

 

Programska oprema

Tudi najnaprednejša strojna oprema uporabniku ne koristi dosti brez ustrezne programske opreme-Le ta skrbi za pravilno delovanje. Enostven uporabniški vmesnik in bogat nabor programskih možnosti zagotavljajo upravljanje tudi najbolj zapletenih sistemov. Lokalna namestitev programa ali pa rešitev v oblaku, v vsakem primeru je uporabniku zagotovljena najvišja varnost in popoln nadzor nad sistemom.

Ekipa za razvoj celoten sistem neprestano posodobablja in uvaja izboljšave. 

 

 

 

Tehnične specifikacije         Na vrh strani