Nolimal d.o.o., mehanska varnostna tehnika
Cesta pod goro 42
Borovnica
1353
Slovenija
info@nolimal.si
Facebook

Varnostni cilindri z interlockom


Objekti, ki zahtevajo nadzorovan dostop pooblaščenega osebja do občutljivih območij, se najpogosteje zatečejo k rešitvi vrtljivih vartnostnih vrat - Varnostnih cilindrov. Varnostna vrtljiva vrata združujejo udobje z zmogljivostjo in zagotavljajo praktično in izredno varno rešitev za katero koli notranjo dostopno točko.

Varnostna vrtljiva vrata so zasnovana tako, da se uskladijo s tradicionalnimi ali sodobnimi okolji za doseganje arhitekturne kontinuitete. Vsi modeli so na voljo v najrazličnejših izvedbah in so na voljo v poljubni konfiguraciji, z namenom da omogočijo varen prehod.

 

 

Arena

ARENA s svojo valjasto obliko in široko zasnovo, v skladu z  veljavnimi smernicami zagotavlja nemoten prehod invalidnim osebam.


Omogča nadzor in prilagajanje pretoka hkrati pa zagotavljanja visoko stopnje varnosti.

 

 

 

 

Perla

PERLA, s svojo valjasto obliko manjših dimenzij, omogoča prehod le ene osebe hkrati. Manjše število oseb zagotavljavišjo varnost tam, kjer jo najbolj potrebujete.

 

 

 

 

 

Galaxia

Galaxia nudi edinstven, eleganten in svetel prehod zahvaljujoč skoraj popolnoma stekleni izvedbi.

 

 

 

 

Gemma

GEMMA  Inovativen prehod z visoko stopnjo varnosti zaradi večje ovalne oblike. Poleg avtomatskih polkrožnih drsnih vrat je opremljena še z dodtanimi stranskimi vrati.
 

 

 

 

 

Halfa

HALFA je rezultat združevanja funkcionalnosti drsnih vrat s konceptom visoko varne kabine.
Polkrožna kabina z zunanjimi ravnimi drsnimi vrati in notranjimi ukrivljenimi vrati nudi zelo prostoren prehod.
 

 

 

 

Pitagora

PITAGORA, izhredno varna kabina namenjena izpolnjevanju najzahtevnejših pogojev in ohranjanju najvišjih varnostnih standardov.