Nolimal d.o.o., mehanska varnostna tehnika
Cesta pod goro 42
Borovnica
1353
Slovenija
info@nolimal.si
Facebook

Storitve

Montaža

Za vse izdelke iz naše ponudbe strankam nudimo kvalitetno montažo. Podjetje zaposluje svoje lastne serviserje, ki se zavedajo odgovornosti opravljenih del. Poseben povdarek je na zaupnosti in diskretnosti do strank. Zaradi narave našega dela serviserji sledijo razvoju novih produktov, opravljajo ustrezna usposabljanja in se udeležujejo različnih varnostnih sejmov ter šolanj, tudi v tujini. Serviserji sledijo trendom mehanske in elektromehanske varnosti, pridobljeno znanje pa uporabljajo na kvalitetni montaži široki in raznoliki paleti izdelkov.

 

Servis

Za že vgrajene izdelke izvajamo servisne preglede in opravimo potreben servis. Servisiramo vso vgrajeno opremo in ne za izdele, ki so jih stranke kupile pri našem podjetju.

Dežurni servis je naročniku dosegljiv 24/7 vse leto. Odzivni čas je 4 – 6 ur. Predhodno se določi se kontaktno osebo, ki ob nujnih primerih skrbi za čimkrajšo odzivnost.

Hitro in kvalitetno odpravljamo vse vrste reklamacij.

 

Vnos blagajne

Ob naročilu blagajne se blagajna dostavi na lokacijo ki jo predhodno določi naročnik. Naredi se iznos obstoječe blagajne in vnos nove blagajne. blagajno se na željo pritrdi tla s posebno betonsko maso in sidrnimi vijaki oz. ustrezno navojno palico.

 

Nadgradnja trezorjev in blagajn

Obstoječim blagajnam se na željo zamenja klasična ključavnica z elekronsko. Po končani zamenjavi serviser sprogramira ključavnico, nastavi uporabniške kode (po dogovoru) in pouči uporabnika o delovanju in uporabi ključavnice. Na blagajno nalepi še nalepko s kontaktnimi številkami za primer pomoči.

 

Preventivni servisni pregled

Naročnik se lahko dogovori za preventivne letne servise trezorskih blagajn. Pri servisu se pregleda mehanizem zaklepanja, očisti oziroma popravi ključ, očisti trezorska ključavnica. Serviser prav tako pregleda tečaje in ostale dele trezorja. Na željo uporabnika lahko nastavi nove uporabniške kode. 

 

...