Nolimal d.o.o., mehanska varnostna tehnika
Cesta pod goro 42
Borovnica
1353
Slovenija
info@nolimal.si
Facebook

Serija CARENA

Trezorska blagajna Carrena v ospredje postavlja svoj ergonomsko zasnovan design. Zunanji izgled v nobenem primeru ne upliva na varnost vsebine saj za primerno stopnjo varnosti poskrbijo visoko kakovostne ključavnice ter posebeni materiali, ki poskrbijo da blagajna kljub volumnu in velikosti ni pretežka. Za posebno svojevrstnost pa poskrbi ključ, ki s svojo obliko enostavno nima para.

 

  • Šest različnih velikosti trezorske omare omare
  • Protivlomna odpornost z varnostno stopnjo I - III po EN 1143-1
  • Mehanski ključavnici varnostne stopnje B po EN 1300
  • Možnost odklepanja z elektronsko ključavnico
  • Zaklep po celi dolžini vrat
  • Za dodatno zaščito je možna pritrditv v tla
  • Pripravljena za povezavo z alarmno napravo
  • Popoln dostop do vsebine pri vratih odprtih na 90 stopinj

 

Carene trezor

 

Notranjost in ključavnice

Ravno tako kot zunanjost si lahko tudi notranjost prilagodite po svojih željah. Trezorska blagajna Carrena vam nudi široko paleto dodatkov s katerimi lahko zadostite zahtevam. Na voljo so vam Izvlečna polica, izvlečni predal, dodatni predal z možnostjo zaklepa in predpriprava za viseče mape.

Na željo pa je možno vgraditi tudi ognjevarni kovček za hrambo dokumentov pred požarom.

Carreno je možno opremiti z različnimi tipi ključavnic. Najpogostejša je mehanska ključavnica na ključ, lahko pa jo zamenjamo z mehansko ključavnico na šifre ali pa z elektronsko ključavnico. Možna je tudi kombinacija dveh ključavnic.

Vse ključavnice zadostijo visokim varnostnim standardom tako da je tip ključavnice odvisen le od vaše osebne izbire.

 

 

Carena leather

Vnesite dotik elegance v vaš dom ali pisarno tudi s trezorsko omaro Carrena Leather.

Originalna blagajna je doživela preobrazbo in postala razkošen kos opreme oblečen v kakovostno usnje. Vsaka podrobnost, od ročaja do osvetljene notranjosti, je natančno premišljena tako da lahko trezorska blagajna Carrena ponudi nov, sofisticiran izgled.

Carrena Leather je na voljo v modelih od 40 do 160 ter z vsemi dodatki ter ključavnicami, ki jih ponuja originalna blagajna in obenem še vedno ponuja isto varnost kot originalna trezorska blagajna Carrena.

 

Carena White

Vnesite dotik elegance v vaš dom ali pisarno tudi s trezorsko blagajno Carrena White.

Originalna blagajna je doživela preobrazbo in postala modern stilski trezor v snežno beli barvi. Vsaka podrobnost, od ročaja do osvetljene notranjosti, je natančno premišljena. V trezor pa lahko vnesete tudi svoj pridih in izberete eno izmed poslikav.

Carrena Leather je na voljo v modelih od 40 do 160 ter z vsemi dodatki ter ključavnicami, ki jih ponuja originalna blagajna in obenem še vedno ponuja isto varnost kot originalna trezorska blagajna Carrena.